Споделете в
Оценете


Образователния урок “Миксинг инженер” с лектор Димитър Ганчев – Майт.

Димитър Ганчев е известно име в музикалните среди. Миксирал е песни на много популярни и не толкова популярни изпълнители.
Графа, Любо Киров, Миро, Ицо Хазарта и Ъпсурд, Белослава, D2, Те, Авеню, Мария Илиева, 100 кила, Революция Z, Хилда Казасян, Криско…… списъкът е дълъг.
Как е започнал да се занимава с музика, защо се е “прехвърлил” зад сцената и какво е нужно да си добър миксинг инженер, ще научите от трите епизода на този наистина интересен разговор/урок, който беше осъществен през Интернет.
В него урока участваха ученици от Музикална училищна телевизия – МУТВ и част от музикантите на група “Хаштаг”.

Благодарим на Майт за отделеното време, откритостта и страхотното отношение. Записът беше осъществен на 11 април, събота, 2020 година по време на извънредното положение.
Музикална Училищна Телевизия – МУТВ е проект на Добрин Пелтеков.
Целта е да се формират дигитални и музикални компетентности на учениците, чрез създаване на дигитално музикално съдържание: интервюта, репортажи, образователни уроци.

Една продукция на Даскалът по музика и Музикална Училищна Телевизия – МУТВ. Този филм може да се използва свободно под лиценз: Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното – 4.0 Международен
Даскалът по музика © Велико Търново 2020

Урок “Миксинг инженер” с лектор Димитър Ганчев – Майт – еп.2
Урок “Миксинг инженер” с лектор Димитър Ганчев – Майт – еп.3

Образователен урок “Миксинг инженер” с лектор Димитър Ганчев – Майт – еп.1