Споделете в
5/5 - (14 votes)
Национален победител STEAM AMBASSADOR
Снимка; БТА

6-ти Национален конкурс SUPER STEM България 2022.

В б-ия Ноционален конкуро за STEM (Science. Technology Engineering and Mathematics) ноуки в България участват близо 1300 участници. STEM проектите на ученици са 255, на учители 122. Институционално за първи път участват 27 училища.
Добрин Пелтеков е учител национален победител STEAM AMBASSADOR. Постижението е връчен сертификат за разработване на STEAM проект и принос в развитието на STEM науките в училищата в България.

Победител в 3-та Национална класация дигитални учителски блог решения 2023 в категорията „Хоризонт в образованието“. Връчване на наградата на 13-ти Април 2023 г. по време на 3-та Национална конференция SMART STEM Образование.

Клуб Параджиите са финалисти в конкурса “Търси се Супер STEM” с проекта “Елементи на музиката“. Проектът е публикуван в “STEM ученически проекти” ISSN 2815-3065 на Европейски институт за технологии, образование и дигитализация. За този успех, участниците в клуба получават сертификати!
За краткото си, двугодишно съществуване, клубът успя да спечели със своите STEAM проекти международна, няколко национални и регионални награди, популяризирайки ОУ “Св. Патриарх Евтимий”.
Успехите бяха отразени в национални и регионални медии:
Учител национален победител STEAM AMBASSADOR