Споделете в
5/5 - (6 votes)

В препълнената зала в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново завърши националното турне “Още малко…” на Орлин Павлов. Стотици търновци пяха заедно с него част от емблематичните му хитове и обичани от всички парчета. Талантливият изпълнител представи пред търновската публика и песните от новия си албум. Специален гост на концерта бе рапърът Бобо, с когото традиционно двамата откриват концертите с песента “Секунда” и новия им съвместен проект от албума “Последното добро момче”.

Преди концерта във Велико Търново Орлин Павлов се срещна с ученици от СУ “Емилиян Станев” и ОУ “Св. Патриарх Евтимий”. Той бе и първият звезден гост, който гостува на деца от основното училище като част от най-новия проект на възпитаниците на ОУ “Св. Патриарх Евтимий” и тяхната училищна телевизия. Идеята за нея е на учителя по музика Добрин Пелтеков, който заведе близо 20 деца в залата, за да се срещнат с Орлин Павлов часове преди концерта. Шестокласниците взеха интервю за първото си предаване, въоръжени с камери и микрофон, затрупвайки го с множество въпроси. Децата бяха любопитни да научат от кога се занимава с музика, кои са били любимите му предмети в училище, какво дете е бил и разбира се за участието му в киното и бъдещите проекти, по които работи. “Успех, приятели. Вярвайте в себе си. С обич: Орлин Павлов”, им написа в книгата с пожелания след срещата талантливият изпълнител.

Весела БАЙЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ
статията във вестник “Янтра Днес” https://www.dnesbg.com/goreshti-novini/utchenitsi-intervyuiraha-orlin-pavlov-predi-kontserta-mu-vav-veliko-tarnovo.html

Орлин Павлов е първият звезден гост от новия проект на Добрин Пелтеков