Споделете в
Оценете

След новината, че Официалният фен клуб на Maнчестър Юнайтед в България се нареди на второ място сред почитателските организации на отбора в Европа, все повече подрастващи прявяват интерес към членство.

На 30 ноември председателят на фенклуба, Емил Йорданов, беше почетен гост в ОУ „Патриарх Евтимий“ в Търново, за да разкаже на учениците за възможностите за присеидиняване към голямото семейство на „Червените дяволи“.

Добрин Пелтеков, учител по музика, забелязва големия интерес на децата към английския отбор и решава да ги изненада с така мечтаната среща.

„Между уроците винаги имаме почивка, в която няколко пъти съм ставал свидетел на разговори за мачове на Манчестър Юнайтед. В класа ми дори има момченце, което непрекъснато ходи с една раница на отбора“, разказва с умиление Добрин.

Най-честите въпроси на 30-те малчугани от 5,6 и 7 клас в търновското училище са свързани с посещенията на фен клуба на стадиона Олд Трафорд. Любопитни са и за срещите на запалянковците с легенди на „червените дяволи“, сред които са звездите Артър Албистън, Ники Бът, Гари Невил и Лий Шарп.

Развълнувани от многобройните възможности да се докоснат до любимия си отбор, децата нямат търпение да грабнат своето членство. Срещата с председателя на родния фенклуб е част от вдъхновяващата учебна програма, която Добрин Пелтеков съставя за своите ученици.

Сред гостите, канени в ОУ „Патриарх Евтимий“ да разкажат за успехите си, вече са били и Звезди, Стефан Диомов и Оратница, но малчуганите споделят, че най-екзалтирани са останали след запознаството и разказите на Емил Йорданов.

линк към статията:  https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/video/seriozen-interes-sred-podrastvashtite-kym-fenkluba-na-iunajted-461951

Сериозен интерес сред подрастващите към фенклуба на Юнайтед