Споделете в
Оценете


Уъркшоп с Панайот Панайотов – Пиер, Свиленград 2019

В началото на септември 2019 в Свиленград се проведе Второто поредно издание на фестивалното събитие ,,Вечер на китарите” организирано от НЧ ,,Просвета-1870” и рок група ,,0379”.

В този епизод – уъркшоп с Панайот Панайотов – Пиер, вокал на PIERRATTI.

Освен емоциите от прекрасната музика на сцената в двете поредни вечери, гости и домакини имаха удоволствието да присъстват на няколко много интересни работни срещи. За най-голяма радост, повечето бяха деца и те с интерес слушаха инженера по музикални технологии завършил университета на Южен Уелс. Това е Костадин Костадинов, който представи етапите на звукозапис ,,От идея до краен продукт” в звукозаписното студио на НЧ ,,Просвета-1870” Свиленград.

След това, Момчил Николов – китарист на група PIERRATTI, Георги Кушев – китарист на Enthronement, Ники Матов – басист на Enthronement и Тони Арнаудов – ударни инструменти, показаха интересни китарни техники на младите музиканти. Te споделиха своя опит в музиката и концертните си изяви. Свиленградчанинът Панайот Панайотов – Пиер, вокал на PIERRATTI показа опит си във вокалното пеене и даде полезни съвети на младите изпълнители.

Уъркшоп с Панайот Панайотов – Пиер, Свиленград 2019