Споделете в
5/5 - (12 votes)

Боро ПървиБоро Първи на среща с ученици от ОУ “Св. Патриарх Евтимий” Велико Търново на 8 февруари 2019 година от 18:30 часа.

“Боро Първи е рапър от Варненската школа с пет албума зад гърба си. Познат е още с имената Boreau и Борис Абилити! Според феновете си той е един интересен персонаж и креативен артист. Продуцира и музика, което го изпраща отвъд ограниченията и етикетите. Преди всичко е… музикант! Не е нито ъндърграунд, нито пък комерсиален, а нещо различно. И доста добре се котира на скромната ни музикална (рап) сцена.

Върл експериментатор с новаторски идеи, попаднал на точното творческо място, за да го разнообрази, да му придаде свежест и чар. Известно за Боро Първи, MC-то от морската столица е, че клиповете му (в по-голямата си част) не са професионално заснети. Такъв е и визуалният поглед към трака „Такоз е“ – клипът включва както концертни кадри на Боро, така и такива от видимо домашна обстановка. Последният албум на варненеца е наречен „Песни за Царе и Придворни“. Както винаги досега, проектът се приема с позитиви от страна на публиката, отново Боро Първи обира положителни оценки за работата си.”  Източник: https://listn.to/bg/artist/boro-prvi/

Боро Първи идва на среща с учениците на Велико Търново по покана на учителя по музика Добрин Пелтеков.
Интервю за срещата по радио Велико Търново

Няколко кратки видео моменти от интервюто за МУТВ и от срещата.

Боро Първи поздравява Константин – ученикът, който даде идеята Боро Първи да бъде поканен в училище!

Когато Даскалът забрави да си изключи звука на телефона по време на интервю!

Боро Първи за училищния звънец!

Боро Първи при учениците на ОУ “Св. Патриарх Евтимий”
Отбелязана с: