Споделете в
4.9/5 - (215 votes)
Даскалът по музика по време на запис на урок за звукозаписно студио в Jailhouse Studios Дания
В Jailhouse studios с Tommy Hansen, Дания

Даскалът по музика

е уеб портал, създаден от Добрин Пелтеков, учител по музика в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ гр. Велико Търново. Целта на “Даскалът по музика” е да се разнообразят формата на обучение, начина на изпитване по музика и разширяване мирогледа на учениците към изкуството с осъществяване на срещи и интервюта с известни личности от областта на изкуството и науката.

Срещите, интервютата и концертите, които са организирани и проведени от началото на октомври 2017 година можете да разгледате в раздела Срещи с…   и Интервю с… В сайта ще намерите уроци по музика, които са свързани с учебния материал и ще бъдат допълвани с История на музиката. Уроците, освен в писмена форма, ще бъдат допълвани и с видео.

Онлайн тестовете са само за учениците от 5, 6, и 7 клас в ОУ “Св. Патриарх Евтимий”, Велико Търново – те са достъпни с парола. Поради големият интерес са създадени и публични музикални тестове, които могат да бъдат решавани от всеки желаещ. Резултатът от тях не е записван в базата данни, но вие ще получите оценка непосредствено след “изпращането” им.

В секцията Календар са публикувани интересни събития, свързани с музиканти, певци, композитори от миналото до днешни дни. Те са разделени на следните категории: – рожден ден; – кончина; – премиери; – любопитно. В Проекти са публикувани проекти по музика, създадени от учениците. Преса е мястото, в което се намират част от материалите, публикувани от медиите. Хаштаг е рок група към ОУ “Св. Патриарх Евтимий”, а TV е проект, в който учениците са журналисти.

Уроци   Тестове   Срещи със   Интервю със   Проекти   ТВ   Хаштаг   Календар   За мен

Благодаря за вниманието! Добрин Пелтеков Даскалът по музика

 

Уроци   Тестове   Срещи със   Интервю със   Проекти   ТВ   Хаштаг   Календар   За мен

Благодаря за вниманието! Добрин Пелтеков Даскалът по музика